Phrases similaires

Glande prostatique

Prostatomegaly is a medical condition in which the prostate gland is abnormally large. Prostatomegaly este o afecțiune în care glanda prostata este anormal de mare.

  1. Medicamente cistita fara reteta
  2. prostate en roumain - Français-Roumain dictionnaire | Glosbe

Naturiste pentru prostata the ultrasound as a guide, samples can also be collected directly from prostate gland for analysis.

Folosind ultrasunete ca un ghid, Probele pot fi, de asemenea, colectate direct de la glanda prostata pentru analiză. Prostatic cysts - in males, inflamed swelling with pus from the prostate gland Chisturi de prostată - la bărbați, umflarea inflamate, cu puroi de la glanda prostata Extramural urethral compression, such as smooth bladder neck mass, a large prostate gland, or a caudal abdominal mass Fara frecventa uretral de compresie, cum ar fi buna vezicii urinare gatului de masă, o mare glanda prostatacaudal de aur abdominale masa The U.

Food and Drug Glande prostatique has expressed "some concern" that BPA may alter the brain, behavior and prostate gland in children, both before and after birth.

glande prostatique

US Food and Drug Administration-a exprimat "o oarecare îngrijorare", că BPA poate glande prostatique creier, comportament si glanda prostata la copii, atât înainte cât şi după naştere. The bladder and prostate gland can become inflamed. Vezicii urinare și prostatei glandei poate deveni de asemenea inflamate.

There is no single definitive treatment for dogs with adenocarcinoma of the prostate gland.

PROSTATE - Definiția și sinonimele prostate în dicționarul Franceză

Nu există nici un tratament unic definitiv pentru câini cu adenocarcinom de prostata. The prostate gland is an important part of the male reproductive system. Prostata este o parte importantă a sistemului reproductiv masculin.

glande prostatique

The sound waves are recorded and transformed into video or photographic images of the prostate gland. Undele de sunete sunt înregistrate și transformate în imagini video sau fotografice ale glandei prostatei.

Cancer de prostată

Prostate cancer is associated with urinary dysfunction as the prostate gland surrounds the prostatic urethra. Cancerul de prostată este asociată cu disfuncții urinare deoarece prostata înconjoară uretra prostatică. When the condition is of a benign nature, enlargement of the prostate gland does not cause pain in the dog.

Atunci când condiția este de natură benignă, extindere a prostatei nu produce durere în câine. Abdominal radiographs and ultrasonography will also be performed to view the symmetry, size, and glande prostatique of the prostate gland. Radiografii abdominale si ecografie vor fi, de asemenea, glande prostatique pentru a vizualiza simetrie, dimensiune, și schiță a prostatei.

Inflammation of the prostate gland is a serious problem, so one should not be negligent and ignore it.

Modificări în structura glandei prostatei cu prostatită

Inflamația glandei prostate este o problemă serioasă, deci nu trebuie neglijată și ignorată. Unlike with women, one of the leading causes of frequent urination in men is often an enlarged prostate gland.

glande prostatique

Spre deosebire de femei, unul dintre mai importante cauze de urinare glande prostatique la bărbaţi este adesea o extinsă de prostată glandei. Its specifically a treatment for an enlarged prostate gland, or benign prostatic hyper- trophy BPH. Sale în mod special un tratament pentru o extinsă de prostată glandei sau benigne prostatic hiper-Trofeul BPH. Prostatic transitional cell glande prostatique typically arise from the prostatic urethra rather than the prostate gland itself.

glande prostatique

Prostatice carcinoamele cu celule de tranzitie de obicei apar din uretra prostatică, mai degrabă decât prostata sine. Maybe just worth saying at this point, that the prostate gland and its glande prostatique below the bladder is one of the problems with advancing age.

Trebuie spus în acest moment, că prostata glande prostatique poziția sa deasupra vezicii urinare reprezintă una dintre problemele care apar odată cu vârsta. Here I have a plastinate of the bladder and glande prostatique normal sized prostate gland.

Prostate | PDF | Prostate | Glande exocrine

Aici am o vezică urinară plastinată și o prostată de dimensiuni normale. Here, the urinary bladder, below the prostate gland.

  • Modificări în structura glandei prostatei cu prostatită ,prostatita poate provoca infertilitate
  • Structură[ modificare modificare sursă ] Histologie normală a prostatei Prostata umană sănătoasă este un pic mai mare decât o nucă.
  • Cum se face o clismă pentru prostatită
  • prostatic - Traducere în franceză - exemple în română | Reverso Context
  • Masaj perineal pentru prostatită
  • Cancer de prostată - Wikipedia
  • Cancer prostate feminin - Ce înseamnă adenom de prostată
  • Noaptea nu este normal sa te trezesti pentru a urina pentru ca vezica se odihneste; Dupa fiecare urinare, trebuie sa simti ca vezica s-a golit complet; Nu este normala durerea la urinat.

Iată, vezica urinară, dedesubt se află prostata. Age:Men over 50 have the occasional hematuria due to an enlarged prostate gland. Vârsta: bărbații cu vârsta peste 50 de ani glande prostatique hematurie ocazional datorită glandei prostatice mărite.

Traducere "prostate gland" în română

Conținut posibil inadecvat Elimină filtrul Exemplele au rolul de a te ajuta să traduci cuvinte sau expresii corect si adaptat la context. Nu sunt selectate sau validate manual, așadar pot conține termeni inadecvați. Te rugăm să raportezi exemplele pe care le consideri inadecvate.

În funcție de tipul de schimbare, există mai multe varietăți de patologie. Despre o displazie vorbesc, dacă este vorba de o perturbare a dezvoltării țesăturilor. Atrofia este asociată cu o scădere a parametrilor prostatei, iar hiperplazia indică modificări ale structurii în sine. Adenomul de prostata, numit si hipertrofia prostatica benigna este cea mai frecventa Prostata este glande prostatique glanda accesorie a aparatului genital masculin, care se afla la baza in asa fel incat la inceput fluxul si debitul urinar sa nu sufere modificari.

Traducerile vulgare sau colocviale sunt în general marcate cu roșu sau cu portocaliu. Înregistrează-te pentru glande prostatique accesa mai multe exemple Este simplu și gratuit Nici un rezultat pentru acest sens. Propune un exemplu.