Newsletter

Prostatita chimotripsină

Anticoagulantele indirecte pot avea efecte secundare: sângerări de orice localizare, până la ventriculii creierului; ciroză; necroza extremităților pe fondul trombozei efectul cumulativ necesită utilizarea anticoagulanților direcți ; sindromul degetului violet depunerea colesterolului în vene ; efect teratogen; avorturi spontane în orice stadiu al sarcinii.

Monitorizarea aportului prostatita chimotripsină anticoagulant În cazul numirii anticoagulantelor indirecte, este prostatita chimotripsină monitorizarea constantă a parametrilor de coagulare a sângelui prin sistemul INR raport internațional normalizat. Acesta este controlul și garanția calității terapiei. O astfel de observație face posibilă ajustarea în timp util a dozei sau întreruperea medicamentului și ajută la evaluarea riscului de complicații.

INR este un derivat al timpului de protrombină, timp în care are loc coagularea fluidului biologic. De fapt, INR este corelația timpului de protrombină al unui anumit pacient cu rata standard de coagulare a sângelui.

Indicatorul INR variază de la 0,85 la 1,25 unități. Tratamentul cu coagulanți indirecți în principal warfarină implică atingerea unui nivel stabil de unități. O monitorizare suplimentară se efectuează o dată pe lună dacă este necesar: o dată pe două săptămâni. Dacă doza de anticoagulant indirect este mică mai mică de 2adaug câte un comprimat pe săptămână până la atingerea nivelului normal. Cu un INR ridicat mai mult de 3doza este, de asemenea, redusă în același mod.

Dacă INR este peste 6, coagulantul indirect este anulat. Monitorizarea este esențială, deoarece există un risc ridicat de sângerare spontană, incontrolabilă, fatală. Ingredientele active ale salivei lipitoare Acestea previn dezvoltarea mecanismelor de coagulare a sângelui, asigurând astfel fluxul liber de sânge din vasele deteriorate.

Trebuie remarcat faptul că substanțele care blochează prostatita chimotripsină mecanismele principale de activare a prostatita de sobolan de coagulare a sângelui primar și secundar au fost găsite în secreția de salivă a lipitorului. Kalin este un inhibitor al aderenței și agregării trombocitelor, precum și al activării factorului von Willebrand. Descris pentru prima dată de R. Munro și colab în și are o greutate moleculară de 65 kDa.

Apiraza este un inhibitor al agregării plachetare inițiat de ADP. Izolat pentru prima dată în de M. Rigbi prostatita chimotripsină colab. Au fost descrise două dintre izoformele sale - greutate moleculară mică și mare 45 și, respectiv, mai mult de kDa.

prostatita chimotripsină

Cea mai mare activitate la pH 7,5. Antagonist al PAF factor de activare a trombocitelor - previne aderența și activarea trombocitelor, migrarea trombocitelor și neutrofilelor către leziune, precum și contracția celulelor musculare netede.

PAF este prostatita chimotripsină fosfogliceridă secretată în timpul reacțiilor imunologice de către neutrofile, bazofile și macrofage, precum și în timpul activării specifice a trombocitelor. PAF este un puternic mediator inflamator și, eliberat prostatita chimotripsină zona plăgii, inițiază hemostaza și răspunsul inflamator.

Antagonistul PAF descris pentru prima dată de M. Orevu și co-autori FXaI izolat mai întâi din diluat salivă de lipitoare medicinală în de M.

De asemenea, a fost obținut un FxaI recombinant artificialcare, așa cum se arată în experimentele pe animale experimentale, are un efect protector împotriva formării trombului venos. Hirudina este o altă enzimă utilă, un fel de inhibitor specific al enzimei trombinei.

A fost izolat din extractul de lipitoare în de către Highcraft.

Chimotripsină pentru prostatită

Această substanță este remarcabilă prin faptul prostatita chimotripsină încetinește coagularea sângelui. Hirudin este un inhibitor unic foarte specific al enzimei trombinei, cu care formează un complex puternic, blocând astfel toate reacțiile cunoscute în care trombina acționează ca activator: activarea fibrinogenului și transformarea acestuia într-un cheag de fibrină insolubil; reglarea factorilor de coagulare V, VIII, XIII; reglarea componentelor sistemului complementului: modificări ale stării funcționale a celulelor sanguine monocite, neutrofileinclusiv agregarea trombocitelor; modificări ale stării celulelor musculare endoteliale și netede ale vaselor de sânge.

Prostatita chimotripsină prezent, structura și mecanismul de acțiune al hirudinei au fost studiate în detaliu suficient.

 • Electroforeza tripsinei în prostatita cronică
 • Fibroza chistica pancreas Pagina 21
 • Celiachia prostatite
 • Forma avansata de prostatita

În lipitoare, hirudina are mai mult de 20 de izoforme care diferă prin lungimea lanțului polipeptidic și prostatita chimotripsină sau absența anumitor resturi de aminoacizi.

Hirudina recombinantă și preparatul farmaceutic pe baza acesteia au fost obținute prin inginerie genetică. Hirudin interacționează cu trombina, blochează două zone ale centrului său activ. Acest lucru blochează accesul substraturilor și, în special, al fibrinogenului, la enzimă. Afinitatea acestor substanțe este atât de mare încât hirudina inhibă nu numai trombina liberă, ci și enzima asociată cu cheagul de fibrină.

În anii A. Kirsanov și M. Bystritskaya a primit un preparat de hirudină brută. Hirudina purificată a fost izolată pentru prima dată prostatita chimotripsină F. Marquardt pe baza metodei de fracționare a extractului din regiunea capului unei lipitori medicinale dezvoltată de acesta. Specificitatea extrem de ridicată a hirudinei în raport cu trombina o distinge în mod favorabil de alți inhibitori naturali ai acestei enzime: antitrombina 3, heparina și ά2-macroglobulina.

Comparativ dieta cáncer de prostata o serie de inhibitori sintetici ai trombinei, hirudina este un inhibitor ideal al acestei enzime. Inhibarea activității trombinei, care se manifestă prin încetinirea sau blocarea completă a coagulării fibrinogenului, nu este singura funcție a hirudinei.

Prostatita chimotripsină inhibă eliberarea trombocitelor și reacția de agregare prin inhibarea legării trombinei la trombocite.

 • Măsuri de control al prostatitei ,tratamentul adenomului de prostată cu chimotripsină
 • Mezim Forte tab N20 - Medicamente
 • Leacuri pentru prostatita
 • Prostatita si ureplasma

Provoacă disocierea complexului de trombină cu proteinele specifice - receptori pe trombocite, deoarece trombina are o afinitate mai mare pentru hirudină decât pentru receptorii cu afinitate mare pe trombocite.

Hirudin privește trombina de capacitatea de a crește potențialul anticoagulant și fibrinolitic al sângelui prostatita chimotripsină când este prostatita chimotripsină intravenos la șobolani.

Preparatele de hirudin nu sunt toxice. Cu administrarea intravenoasă sau subcutanată prostatita chimotripsină soluțiilor acestei substanțe în doze care depășesc semnificativ cele terapeutice, nu se observă efecte locale sau generale ale otrăvirii sau alte consecințe negative. Cu toate acestea, hirudina parțial purificată provoacă unele reacții adverse, de exemplu, afectarea activității cardiace, respirația. Marquardt a studiat proprietățile farmacologice și antitrombotice ale hirudinei la animale.

Pentru administrare intravenoasă, el a folosit preparate de hirudină foarte purificate și parțial purificate. Când câinilor li s-a injectat hirudină foarte purificată, ritmul cardiac, ritmul respirator și presiunea arterială în ventriculii drept și stâng nu s-au schimbat. Un preparat parțial purificat de hirudină a determinat o scădere a acestor parametri. Normalizarea activității acestor sisteme a avut loc la de minute după administrarea intravenoasă a medicamentului studiat. Utilizarea hirudinei foarte prostatita chimotripsină nu a determinat modificări ale numărului de trombocite, nivelului de fibrinogen și hemoglobinei din sânge.

La câini, acest lucru a avut loc la 51 de minute, la iepuri, la 62 de minute, și la șobolani, la 66 de minute. După 3 ore s-a observat excreția completă a hirudinei în urină. Când este administrată animalelor, hirudina prelungește timpul total de coagulare prostatita chimotripsină sângelui, trombina și timpul parțial de tromboplastină al plasmei sanguine.

prostatita chimotripsină

Administrarea intravenoasă de preparate de hirudină la șobolani în doze de și Studiile experimentale pe șobolani au dezvăluit următoarele fapte curioase.

Formarea trombului în experimente a fost stimulată prin administrarea intravenoasă de ser din sânge activat cu sticlă la 10 minute după injectarea hirudinei. Intervalul de 60 de minute dintre administrarea de hirudină și ser prostatita chimotripsină dus la blocarea formării trombului numai atunci când se utilizează doze mari de hirudină Hirudin a prevenit formarea de microtrombi în coagularea intravasculară diseminată sindromul DICstimulată de administrarea de endotoxină la animale și a prevenit formarea trombului, care a fost cauzată de doze letale de trombină.

Aceste proprietăți ale hirudinei îl fac promițător pentru tratamentul bolilor cardiovasculare. Dificultățile de a obține acest medicament din lipitori în cantități suficiente împiedică utilizarea sa pe scară largă în medicină.

În prezent, se încearcă obținerea hirudinei prin metode de inginerie genetică și sunt deja în curs studii clinice și farmacologice cu preparate de hirudină foarte purificate. Se observă prelungirea timpului de trombină, tromboplastină parțială și protrombină a plasmei sanguine.

Acești indicatori ai sistemului de coagulare a sângelui sunt normalizați pe măsură ce hirudina este eliminată din corp. Numărul de trombocite, nivelul fibrinogenului și activitatea fibrinolitică a plasmei nu sunt modificate.

Nu s-a observat niciun efect al hirudinei asupra tensiunii arteriale, ritmului cardiac sau respirației. Acestea asigură pătrunderea substanțelor salive, distrugerea țesuturilor victimei, expansiunea plăgii și topirea microvaselor.

În plus, compușii litici afectează prostatita chimotripsină matricei extracelulare a dermului. Hialuronidaza este o enzimă care catalizează reacțiile prostatita chimotripsină scindare hidrolitică și depolimerizarea acidului hialuronic și a compușilor înrudiți ai mucopolizaharidelor acide. Această enzimă este răspândită în viața sălbatică: în veninurile șerpilor și păianjenilor, extracte de testicule umane, în unele bacterii, în extracte de lipitori.

Hialuronidaza determină caracteristica adaptativă a lipitorilor la alimentarea cu sânge. Hialuronidaza facilitează pătrunderea substanțelor în organism ca urmare a descompunerii acidului hialuronic - una dintre componentele substanței principale a țesutului conjunctiv.

Polimerii acidului hialuronic joacă rolul unui agent de cimentare care ține împreună elemente tisulare individuale și celule.

Instrucțiuni de lidază pentru utilizare cu prostatită

Se poate presupune că hialuronidaza este o substanță cu ajutorul căreia alte substanțe biologic active care alcătuiesc saliva lipitorilor medicali pătrund în corpul gazdei atunci când suge sângele printr-o lipitoare. Având în vedere că glicozaminoglicanii acidului hialuronic fac parte din membrana bazală pe care se află celulele stratului germinativ al epidermeimatricea extracelulară, precum și membranele bazale ale capilarelor, joacă un rol important nu numai ca factor de prostatita chimotripsină, ci și în apariția reacțiilor fiziologice ulterioare.

Trebuie remarcat faptul că s-au găsit două hialuronidaze în saliva lipitoare.

 1. Acupunctura pentru tratamentul prostatitei
 2. Bine ai venit n aceast cltorie fabuloas n universul vitalitii.
 3. Prospect Medicament - Wobenzym x Drajeuri
 4. Fibrele alimentare pectina, tărâţa de grâu, mucilagiile pot lega enzimele pancreatice şi reduce activitatea.
 5. Instrucțiuni de lidază pentru utilizare cu prostatită
 6. Băi terapeutice pentru prostatita

Ele diferă prin capacitatea lor de a acționa asupra sulfatului de condroitină. Lys izopeptidaza a fost descoperită pentru prima dată în secreția glandelor salivare ale Hirudomedicnalis în I. Infuzie de rădăcină roșie pentru prostatită, G. Enzima își desfășoară activitatea prostatita chimotripsină dizolvarea cheagurilor prin hidroliza selectivă a ε- γ glutamil - legături izopeptidice lizină formate la stabilizarea fibrinei în prezența factorului XIII de coagulare a sângelui și formând legături încrucișate legături încrucișateprovocând un mecanism neconvențional de fibrinoliză.

Destabilaza este un complex puternic proteină-lipidă kDa cu o capacitate mare de agregare.

Dietoterapia in bolile pancreasului

Ca urmare a agregării monomerilor destabilazei, se formează o micelă, care își poate schimba orientarea spațială în funcție de natura solventului sau a substratului de contact, expunând fie partea hidrofilă, fie hidrofobă a structurii sale.

Ca urmare a contactului cu sângele, structura micelară a destabilazei leagă hirudina liberă și un inhibitor al calicreinei plasmatice din sânge. Așa se formează lipozomul. În soluții apoase, prezintă activitatea tuturor componentelor DC prostatita chimotripsină destabilazei adică, destabilaza, un analog prostatita chimotripsină prostaciclinei, prostatita chimotripsină și IRîn timp ce în solvenții organici prezintă activitatea numai a destabilazei și un analog al prostaciclinei.

O astfel de organizare structurală a complexului de destabilază asigură stabilizarea componentelor sale constitutive. Dar funcția sa nu se limitează la aceasta.

Medicina de laborator

Facilitează prostatita chimotripsină lor prin transfer activ prostatita chimotripsină membrana celulară transfer transmembranaratât atunci când este administrat intravenos, cât și oral, la animale experimentale. Natura prostatita prostatita chimotripsină a DC oferă un rol fiziologic important pentru acest complex ca agent trombolitic universal.

Acest prostatita chimotripsină se realizează datorită următorilor factori: pătrunderea rapidă a DC-urilor prin membrana celulară, atașare datorată componentei lipidice a destabilazei la zona deteriorată a peretelui vascular și la trombul parietal, liza lentă a cheagului de fibrină datorită activității izo-peptidazice a destabilazei, prevenirea formării ulterioare a trombului datorită blocării trombinei, calikreinei plasmatice din sânge, agregării și aderenței plachetelor.

Astfel, lipozomul natural al complexului destabilazei este un agent care furnizează atât efecte antitrombotice profilactice cât și efecte trombolitice. Provoacă hidroliza fibrelor de colagen de tip I și este similară cu colagenaza umană.

Colagenaza poate fi implicată în inhibarea agregării plachetare induse de colagen. Blocante ale reacțiilor de apărare ale corpului Oamenii de știință au atribuit acestui grup o serie de substanțe de natură polipeptidică care servesc ca inhibitori ai enzimelor secretate de diferite celule ale corpului în cursul unui răspuns la afectarea pielii.

În literatura de specialitate, rolul acestor substanțe este asociat cu inhibarea digestiei proteinelor în intestinele lipitorii medicinale. De asemenea, se sugerează ca substanțele acestui grup să îndeplinească o funcție de protecție, prevenind deteriorarea structurilor interne ale lipitorului de către enzimele secretate în centrul prejudiciului și pătrunzând în intestin cu sânge absorbit.

Una dintre opinii este, de asemenea, că, în procesul de hemoragie, acestea blochează manifestările reacției inflamatorii de protecție a corpului dezvoltarea spasmului, edemului, durerii etc. Substanțele acestui grup au fost găsite de noi în mijloc și mai ales ultimele fracțiuni de salivă, unde sunt prezente în concentrații maxime.

Unele dintre ele de exemplu, girustazina sunt, de asemenea, importante pentru blocarea sistemului hemostatic. Numeroase forme de bdeline A și B au fost izolate prin cromatografie de urină brună la bărbații cu prostatită acestea prostatita chimotripsină desemnate A1 la A6 și B1 la B6. Ambii sunt inhibitori puternici ai tripsinei spermei, plasminei și acrosinei.

Acestea nu blochează activitatea chimotripsinei, a calikreinelor tisulare și plasmatice, a subtilizinei. Au fost descoperite pentru prima dată de N. Fritz tratamentul exercițiului prostatitei cronice colab. Formă recombinantă de bdellastazină obținută. Izolat în din extracte medicinale de lipitoare. Greutatea moleculară a girustazinei este de 5,9 kDa. Inhibă calikreina tisulară dar nu plasmatripsina, chimotripsina și catepsina G a neutrofilelor.

prostatita chimotripsină

Capacitatea girustazinei de a bloca calikreina tisulară este o proprietate foarte importantă, deoarece aceasta din urmă catalizează eliberarea kininelor foarte active.

Kininele modulează o gamă largă de activități biologice prin receptori specifici pe celulele țintă, inclusiv cei implicați în menținerea tensiunii arteriale normale. Girustazina se obține și prostatita chimotripsină formă recombinantă. Triptaza este componenta principală a granulelor citoplasmatice secretoare ale mastocitelor și duce la distrugerea proteinelor matricei extracelulare.

Este cunoscut rolul prostatita chimotripsină al prostatita chimotripsină în reacțiile alergice și inflamatorii. Ca și în cazul multor compuși descriși deja, a fost creat un LDTI recombinant. A fost izolat în și are două izo-forme cu greutăți moleculare de 7,3 și 7,2 kDa. Stabil pe o gamă largă de pH și temperatură. Deoarece acest inhibitor face parte din secreția glandelor salivare a lipitorului medicinal, se poate presupune că poate bloca hidroliza kininelor de către metaloproteinaze la locul lipitorului care mușcă pielea, îmbunătățind astfel creșterea indusă de kinină a fluxului sanguin.