Cauze si factori de risc

Stenoza uretrei. Meniu cont utilizator

Conținutul

  Acasa - Boli genitale masculine - stenoza de meat uretral stenoza de stenoza uretrei uretral gogugogu in 9 Iul Categorie Boli genitale masculine Buna ziua. Inca de pe la 20 de ani am avut diverse interventi si cicatrici in zona genitala care in timp au provocat stenoza de meat. Periodic am nevoie de interventie pentru dilatare orificiu din capat canal urinar altfel nu pot sa urinez sau urinez greu.

  Ultima interventie majora s-a facut cu anestezie totala in anul In foaia de externare se precizeaza: " Urografia retrograda pune in evidenta stenoza de meat uretral, in rest uretra anterioara si posterioara de calibru normal.

  remediu bun pentru prostatita cronică

  S-a pracicat circumcizie, liza aderente preputiale si meatotomie. De asemenea doresc sa stiu daca exista si varianta de interventie chirurgicala cu anestezie locala?

  moxifloxacin pentru recenzii de prostatită

  Deoarece interventia se face foarte aproape de stenoza uretrei si exista seringi cu ac foarte fin. Va doresc multa sanatate! Am citit ce inseamna acest tratament si va rog sa imi recomandati un cabinet stenoza uretrei foloseste acest tratament. Dar inainte de acest tratament cred ca este nevoie de interventie chirurgicala.

  tratamentul prostatitei din semințe de in

  Va rog o recomandare si pentru interventie chirurgicala, unde sa pot discuta despre anestezie locala. Multumesc frumos!

  forum cancer prostate gleason 43

  Multumesc Medic Consultadoctorul. Exista si varianta de injectii cu corticosteroizi. Pentru tratamentul chirurgical trebuie sa mergeti la spitalul Panduri Dr Bengus Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde Adresa Stenoza uretrei.

  • HIPOSPADIAS | PDF
  • Despre uretrita, simptome, cauze
  • Consejos para cuidar la próstata
  • Comment vider sa prostate