Proxelan, 10 supozitoare, Farma Derma : Farmacia Tei online

Supozitoare prostatita

Mod de utilizare: 1 supozitor pe zi. Când și pentru cât timp? Prostatita cronică — Un supozitor pe zi timp de 10 zile, urmat de un supozitor o dată la doua zile pentru următoarele 20 de zile. Hipertrofie benignă de prostată — Un supozitor pe zi. Durata tratamentului este diferită în funcție de pacient.

Se admite o neomoginitate a coloraţiei, inclusiv în formă de înserări simptome comune ale prostatitei culoare mai închisă. Se admite prezenţa unei cavităţi de aer, a unei porozităti pe axa supozitorului şi a unei depresiuni în formă de pâlnie.

supozitoare prostatita

Compuşii biologic activi ai preparatului reduc formarea fosfolipazei A2 şi eliberarea acidului arahidonic cu micşorarea sintezei prostaglandinelor şi leucotrienelor inhibă 5-lipooxigenaza. Preparatul diminuează permeabilitatea vasculară şi edemul prostatei.

supozitoare prostatita

Acţiunea Adenoprosin-ului exercită supozitoare prostatita efect benefic la pacienţii cu hiperplazia benignă a prostatei HBPinclusiv la cei cu predominarea simptomelor prostatitei cronice. Preparatul, de asemenea, reglează tonusul şi peristaltismul segmentelor inferioare ale căilor urinare, micţiunile devenind mai eficiente cu diminuarea frecvenţei, îndeosebi a celor nocturne.

Prin mecanisme patogenetice şi nespecifice Adenoprosin ameliorează supozitoare prostatita urodinamici şi starea pacienţilor cu HBP şi prostatită cronică. Acţiunea antioxidantă a Adenoprosin-ului este determinată de compuşii antioxidanţi hidrosolubili ai preparatului şi se manifestă prin inhibarea peroxidării lipidelor.

supozitoare prostatita

Proprietăţi farmacocinetice Ţinînd cont de faptul că Adenoprosin posedă o acţiune complexă asupra macroorganismului, determinată de efectul sumativ al substanţelor biologic-active a extractului obţinut din larvele anumitor specii de insecte Lymantria disparefectuarea unor studii farmacocinetice la moment nu este posibilă.

De asemenea, se supozitoare prostatita în combinaţie cu medicamente antiinflamatoare şi antimicrobiene în cadrul tratamentului prostatitei cronice.

Prostatita – cauze, diagnostic, tratamente medicale, remedii naturiste și suplimente naturale

Se recomandă administrarea supozitoarelor după actul de defecaţie sau clismă. După administrarea supozitorului se recomandă aflarea pacientului în poziţie culcat pe o perioadă de minute.

supozitoare prostatita

Durata tratamentului este de luni, în dependenţă de intensitatea proceselor inflamatorii ale prostatei, gradul şi simptomele de manifestare ale adenomului de prostată şi asocierile lor.

În caz de necesitate, la indicaţia medicului cura de tratament poate fi repetată.

Spune-ţi opinia

Câte 5 supozitoare în blister. Câte 2 blistere împreună cu instrucţiunea pentru administrare în cutie pliantă de carton.

supozitoare prostatita

A nu se congela. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor.

Utilizare de protorgol în medicina veterinară cu prostatită Antiinflamatorii cu prostatită funcționează bine împreună cu antibioticele și imunomodulatoarele.