Despre analiză - PSA total (antigen specific prostatic)

Psa analiza, PSA (Antigen specific prostatic) - valori crescute, explicații riscuri

Conținutul

  prostatita la barbati pericol

  Serurile intens hemolizate, contaminarea microbiană sau temperaturile ridicate pot afecta rezultatele testului. PSA antigenul specific prostatic este un psa analiza esențial al plasmei seminale, fiind sintetizat în prostată, sub acțiunea hormonilor androgeni testosteronul și dihidrotestosteronul.

  boala asemanatoare prostatitei

  Prin funcția de serin-protează, PSA are rol în liza coagulului seminal, fiind implicat astfel în fertilitatea masculină. În mod normal, concentrațiile PSA în ser sunt reduse.

  prostate cancer forums usa

  În cazul alterării structurii microscopice a prostatei cancer, biopsie prostatică, prostatităPSA va ajunge în sânge, producându-se astfel creșteri semnificative ale concentrației sanguine. La pacienții depistați cu cancer de prostată, PSA prezintă valoare discriminativă între stadiile psa analiza.

  lista pentru prostatita

  Astfel, în formele localizate, PSA se corelează cu stadiul și gradul tumorii, în timp ce în boala metastatică, PSA atinge valori mult mai mari comparativ cu boala localizată. Valorile PSA crescute în momentul inițierii terapiei se asociază cu un risc mare de recurență.

  prostatita urinare frecventa

  Diagnostic și tratament într-un singur loc! Companii afiliate Medicarom Group:.

  tratamentul prostatitei în bishkek